YOZGAT / AYDINCIK - Dereçiftlik Ortaokulu

Haz

Mayıs ayında, okul içinde ve dışında akademik ve sosyal alanlarda başarılı olan sınıf ve öğrencilerimiz başarı sertifikaları ile ödüllendirildiler.

May

Öğrencilerimiz ilçemiz köylerinden Kazankaya'yayı ziyaret etti. Yörenin gezilip görülmesi gereken yerlerinden başı çeken Kazankaya Kanyonu'nu gezen öğrencilerimiz, ardından Kazankaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki eğitim alanlarını görme imkanı yakaladı. Bu gezinin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

May

18 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Aydıncık Ortaokullar Arası Futbol Turnuvasına katılım gösterdik. Dostane bir atmosferde geçen maçta öğrencilerimiz sportif faaliyetlerini gerçekleştirirken keyifli vakit geçirme fırsatı buldu. Turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

May

Yozgat Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan "Sınav Kaygısı ile Baş Etme Becerileri" semineri 8.sınıf öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

May

Nisan ayında, okul içinde ve dışında akademik ve sosyal alanlarda başarılı olan sınıf ve öğrencilerimiz başarı sertifikaları ile ödüllendirildiler.

Nis

Yaklaşık 50 adet fidanı toprakla buluşturmanın sevinicini yaşıyoruz. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, personellerimiz ve  velilerimizin  katkılarıyla fidanlarımızı diktik. Bize bu projemizde destek olan herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

"Değerler Özümüzdür" projesi kapsamında ilçemiz Deveci Mahallesi'nde yaşayan 15 Temmuz gazisi Sayın Serdar Karataş'ı evinde ziyaret ettik. Kendilerinden o gecede neler yaşadığını dinledik.Öğrencilerimize ve bizlere göstermiş olduğu iigiden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 107 . Yılında aziz şehitlerimizi andık. Yurdumuzu bize emanet eden aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun.